1
Kiemelt információk
Kiemelt információk
2022. január 20. csütörtök, Sebestyén névnapja van.
Vissza

Aki teheti, maradjon otthon! - Március 20.

Tisztelt Szentgotthárdiak, elsősorban Időskorú Polgáraink!

Az elmúlt napokban számtalan intézkedéssel, intézmények bezárásával és figyelmeztetésekkel próbáltuk elérni azt, hogy minél többen maradjanak otthon, ahol leginkább védve vannak a koronavírussal szemben. Sokan – lehetőségeikhez mérten – betartják az ajánlásokat, de sajnos még mindig tapasztaljuk, hogy nem csupán indokolt esetben mozognak a városban.

Sokunknak kell ebben a helyzetben is ellátni a feladatainkat, munkába kell járnunk, be kell vásárolnunk, ki kell váltanunk a receptre felírt gyógyszereinket. De tisztelettel kérjük mindazokat, akik megtehetik, maradjanak otthon! Az a számos korlátozó intézkedés, amelyekkel napok óta együtt élünk, mindannyiunk védelmében születtek. Ahhoz, hogy szeretett szüleink, nagyszüleink még sokáig velünk lehessenek, arra van szükség, hogy védekezzünk a vírus ellen azzal, hogy aki teheti, az otthon marad – az idősebbek pedig különösen!

Kedves Időskorúak! Önök oly sok mindent megéltek már, mutassanak jó példát és maradjanak otthon – nem csupán saját biztonságuk érdekében, hanem azért, hogy még hosszú éveken keresztül szerethessék gyermekeiket, unokáikat, dédunokáikat. Kérjék a segítségüket a bevásárlásban, receptíratásban, gyógyszerkiváltásban, de kerüljék az érintkezést! Amennyiben nincs segítségük, úgy keressék hivatalunkat a 94/553-019-es telefonszámon és ellátásukról gondoskodni fogunk.

Csak akkor tudunk gyorsan túllépni ezen a helyzeten, ha most néhány hétig fegyelmezetten és felelősségteljesen viselkedünk, megvédjük magunkat, családunkat, barátainkat, megvédjük egymást.

Együtt sikerülni fog! Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!

Huszár Gábor
polgármester

A videó ide kattintva tekinthető meg.