1
Kiemelt információk
Kiemelt információk
2022. január 20. csütörtök, Sebestyén névnapja van.
Vissza

Felhívás a Lakosság részére - Szeptember 30.

A koronavírus járvány második hulláma városunkat is érinti, hiszen míg tavasszal megbetegedés nem volt, most több fertőzöttről is tudunk. Önkormányzatunk segítséget nyújt mindazoknak, akik szociálisan hátrányos helyzetűek, idősek, fogyatékos személyek, hatósági házi karanténban vannak vagy járványügyi megfigyelés alatt állnak és a maguk ellátásáról (különösen bevásárlás, gyógyszerkiváltás, csekkbefizetés, stb.) jelen helyzetben nem tudnak gondoskodni.

Ezzel kapcsolatosan a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalban tehető bejelentés a +36-94-553-019-es telefonszámon. A megadott telefonszám hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.00 óra között, pénteken pedig 8.00 és 13.00 óra között érhető el.

Bejelentés esetén az önkormányzat a következők szerint jár el: mindenekelőtt megkeresi a bejelentő Szentgotthárdon vagy környékén élő rokonait – a hatályos törvények alapján gondoskodásra kötelezett hozzátartozóit. Amennyiben az érintettnek nincs hozzátartozója, illetve hozzátartozója távol él, úgy az önkormányzat azonnali megoldást talál a segítség biztosítására (bevásárlás, gyógyszerkiváltás, csekkbefizetés, stb.).

Minden segítséget kérőt haladéktalanul visszahívunk a részletek egyeztetésével.