1
Kiemelt információk
Kiemelt információk
2022. május 18. szerda, Erik névnapja van.
Vissza

Felhívás fogyatékos személyek és 70 év feletti idősek részére - Április 15.

Szentgotthárd Város Önkormányzata továbbra is gondoskodik azon 70 év feletti idős szentgotthárdiakról, akik egyedül élnek és családtagok hiányában nem tudják ellátni mindennapi teendőiket. Ugyanígy támogatja a város a fogyatékos személyeket, akik - az idősekhez hasonlóan - kérhetik az önkormányzat segítségét a bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban.

Várjuk azon 70 év feletti idősek és fogyatékos személyek jelentkezését, akik nem tudnak gondoskodni a mindennapi feladatok ellátásáról (bevásárlás, gyógyszerkiváltás, csekkbefizetés, stb.) és nincs olyan hozzátartozójuk, akikre ebben a helyzetben támaszkodhatnának.

A 94/553-019-es telefonszámon kérhetik az Önkormányzat segítségét az idősek és a fogyatékos személyek, illetve ezen a vonalon várjuk azok bejelentését is, akik ismernek fogyatékos személyeket és tudomásuk van arról, hogy e személyek jelen helyzetben segítség nélkül maradtak.

Szociális ellátórendszerünkön keresztül, illetve önkénteseink bevonásával továbbra is segíteni fogjuk idős és fogyatékos polgártársaink mindennapjait.

Felhívjuk a fogyatékos személyek figyelmét, hogy a számukra fontos információk és hasznos oldalak IDE KATTINTVA érhetőek el.