1
Kiemelt információk
Kiemelt információk
2022. január 20. csütörtök, Sebestyén névnapja van.
Vissza

Közlemény a bizottsági és testületi üléseken való részvételről - Október 26.

Az egyre gyorsabban terjedő koronavírus-járványra tekintettel a képviselő-testületi és bizottsági ülésekre vonatkozóan kénytelenek vagyunk átmeneti korlátozásokat bevezetni. 

A koronavírus-járvány megszűnéséig  a bizottsági és testületi üléseken minimalizálnunk kell a zárt térben egyszerre jelenlévők létszámát.  Ez azt jelenti, hogy a nyílt napirendi pontok tárgyalásakor  a képviselőkön és a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal dolgozóin kívül csak az a személy - szervezet esetén a szervezet egy képviselője - lehet jelen, akit az éppen tárgyalt napirendi pont közvetlenül érint. 
A közmeghallgatásra érkezőket is kérjük, hogy a termen kívül várakozzanak és csak egy közmeghallgatásra érkező személy legyen a teremben és csak arra az időre, amíg kérdését felteszi, vagy felvetését elmondja és arra az érintettek reagálnak.
A sajnálatos korlátozások valamennyiünk egészségének védelmét szolgálják - kérünk mindenkit, hogy az érintetteknek ezt a jogát tartsák tiszteletben. Amint a járványhelyzet engedi, természetesen visszaállítjuk az eddigi rendet.
Huszár Gábor 
polgármester