1
Kiemelt információk
Kiemelt információk
2022. január 20. csütörtök, Sebestyén névnapja van.
Vissza

Közlemény a Család-és Gyermekjóléti Központ működési rendjéről - Március 16.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) rendeletében veszélyhelyzetet hirdetett ki a koronavírus fertőzés kialakulása miatt és a terjedés megfékezése érdekében.

ERRE VALÓ TEKINTETTEL a szentgotthárdi Család-és Gyermekjóléti Központ intézménye a következők szerint biztosítja az ügyeleti, illetve az alapellátás szempontjából az elégségesnek megítélt működést:

2020. 03. 16-tól HATÁROZATLAN IDŐTARTAMIG a működés rendje:

- Készenléti Szolgáltatás: (krízis helyzetben) hívható: 0630/5422100 számon, H - Cs: 18.00 - másnap 7.30-óráig, egész hétvégén: péntek 16.00 - tól - hétfő 7. 30 óráig.

- Intézmény elérhetőségei: (pl.: információ nyújtás, ügyintézéshez való telefonos segítség nyújtás, napközben fellépő krízis helyzetben való segítségkérés)

Tel.: 0694/380-874, 0694/380-068 E-mail: csaladsegito@csaladsegito-szentgotthard.hu Weboldal: http://www.csaladsegito-szentgotthard.hu

A fenti jogszabály értelmében tájékoztatjuk Önöket, hogy személyesen az intézménybe belépni tilos! A bejárati ajtón is szereplő elérhetőségeken kérhet segítséget. Az intézmény szakemberei családlátogatásokat nem folytathatnak, az intézmény külsős szakemberei speciális szolgáltatásokat nem végezhetnek, szociális segítő tevékenység kapcsán az ellátási területeken fogadóórák megtartását felfüggesztettük, óvodai, iskolai szociális tevékenységet a köznevelési - közoktatási intézményekben nem végzünk. Kórházi szociális munka szünetel.

Ennek fő oka a szakemberek és a klienseink egészségének megőrzése, személyes mozgástér, személyes kontaktok minimalizálása.

Az intézményben több kolléga fogadja hívásaikat, akik egyéni mérlegelés alapján, intézményi vezetőséggel egyeztetve valósítják meg halaszthatatlan esetben a személyes kliensfogadást!

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, ha bármilyen szempontból segítségre szorulnak - hívják a 112 számot!!!

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Tisztelettel: Család-és Gyermekjóléti Központ