1
Kiemelt információk
Kiemelt információk
2022. január 20. csütörtök, Sebestyén névnapja van.
Vissza

Országos reprezentatív vizsgálat - Május 5.

Tisztelt Szentgotthárdiak!


A Pécsi Tudományegyetem értesített bennünket arról, hogy a koronavírus-járvány kapcsán országos reprezentatív vizsgálat indul 2020. május 1-től közel 18 ezer fő bevonásával. A csaknem 500 településen élő állampolgárokat a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közreműködésével reprezentatív kutatás keretében szólítják meg az egyetemek, hogy pontos képet kapjanak a járvány kiterjedéséről és az új típusú koronavírussal fertőzöttek és átfertőzöttek valós számáról.

Ebbe a vizsgálatba véletlenszerűen kerültek bele polgárok és az értesítés szerint szentgotthárdiak is vannak közöttük. Szentgotthárd Város Önkormányzata rendkívül fontosnak tartja, hogy a kiválasztott és kiértesített szentgotthárdiak vegyenek is részt ebben  a felmérésben ami nagyon fontos információt fog jelenteni Magyarország számára. Nem mellesleg a mintába bekerültek megtudják, ha esetleg a koronavírussal érintettek lennének. Kérjük tehát a kiértesített, kiválasztott szentgotthárdiakat, hogy vegyenek részt a felmérésben. Amennyiben esetleg ennek kapcsán segítségre vagy további információra van szükségük, akkor keressék a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalt, ahol megpróbálunk segítséget, információt adni vagy információt beszerezni.

Minden megkeresett személy több mint 500 magyar embert reprezentál – ha a felmérésben nem vesz részt, akkor ennyi embert nem  lesz aki megjelenítsen.

Együttműködésüket kérjük és köszönjük!