1
Kiemelt információk
Kiemelt információk
2022. május 18. szerda, Erik névnapja van.
Vissza

Tájékoztató a veszélyhelyzet miatti változásokról - Március 13.

Tisztelt Szentgotthárdiak!

A veszélyhelyzet elrendelésével összefüggésben városunkban is történnek változások, amelyek mindannyiunk életét érintik. További intézkedésekig az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

- a Hunyadi út felől (a temetőnél) már nem tudják megközelíteni Ausztriát, csak a rábafüzesi határátkelőnél, ahol visszaállították a határellenőrzést,

- a 41/2020. (III. 11.) Kormányrendelet arról rendelkezik, hogy a hatósági házi karanténban tartózkodók ellátásáról való gondoskodás a települési önkormányzat polgármesterének feladata. Amennyiben városunkban ez a helyzet felmerül, úgy kérjük, hogy azok a személyek, akik a hatósági házi karanténba kerülnek, és ellátásukat hozzátartozóik segítségével nem tudják megoldani, ezt jelezzék a +36-94-553-019-es telefonszámon.

- a mai naptól a sportcsarnokokban és a tekepályán sem tartható semmilyen rendezvény, sportesemény, még zárt kapuk mögött sem,

- a St. Gotthard Spa & Wellness fürdő szokásos tavaszi bezárását előreláthatólag 2020. március 30-ig meghosszabbítjuk,

- a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalban 2020. március 16. hétfőtől visszavonásig rövidített ügyfélfogadás lesz:

Hétfő: 8.00 - 10.00

Kedd: 13.00 - 14.30

Szerda: 8.00 - 10.00

Csütörtök: Nincs ügyfélfogadás!

Péntek: 8.00 - 10.00

A fent jelzett ügyfélfogadási idő szigorú betartását kérjük Önöktől, ügyfélfogadási időn kívül a hivatalban csak a dolgozók tartózkodhatnak, emeleti bejárati ajtónk zárva lesz!

Tisztelettel kérjük a város lakosságát, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt - amelynek időtartama egyelőre nem tudható - fegyelmezetten, az előírások, ajánlások betartásával éljék mindennapjaikat.

A fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket!

Huszár Gábor
polgármester

és

Dr. Dancsecs Zsolt
jegyző