1
Kiemelt információk
Kiemelt információk
2022. május 18. szerda, Erik névnapja van.
Vissza

Ügyfélfogadás a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalban - Május 19.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2020. május 22. napjától (péntektől), a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalban visszaáll a szokásos ügyfélfogadási rend. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kizárólag ügyfélfogadási időben, csak maszkban vagy a szájat, orrot eltakarva és kizárólag az előírt távolságtartási rendszabályokat betartva lehet ügyeket intézni. 

A hivatalban  lehetőleg csak a telefonon vagy elektronikus úton nem  intézhető  ügyek intézése történjen személyesen. Az irodákban minden ügyintézőnél  lehetőség szerint csak egy személy tartózkodjon. A folyosón csak konkrét ügyintézőre lehet várakozni addig, amíg az előző ügyfél az irodában tartózkodik. Az előírt 1,5 méteres távolságot a hivatali folyosókon és irodákban  is tartani kell.

Továbbra is lehetőség van arra, hogy az ügyfelek beadványaikat a portánál elhelyezett gyűjtőládába dobják és ezáltal az ügyintézővel való találkozást elkerüljék. Mielőtt személyesen ellátogatnak a hivatalba, célszerű az ügyintézővel telefonon egyeztetni. A telefonszámok ide kattintva megtalálhatók.

Ügyfélfogadási rend: 

Hétfő: 8.00 - 12.00

Kedd: 13.00 - 16.00

Szerda: 8.00 - 12.00

Csütörtök: Nincs ügyfélfogadás!

Péntek: 8.00 - 12.00

Egészségünk óvása érdekében kérjük a fentiek betartását!

Együttműködésüket köszönjük!